Vaikka pokerin alkuperä on kiistanalainen aihe, viimeaikaiset kaivaukset ovat valottaneet tätä kysymystä. Yksi koulukunta väittää, että egyptiläiset kortit ovat peräisin 1200-luvulta. Toisen teorian mukaan intialainen pokeri on peräisin Intiasta. Muut todisteet viittaavat siihen, että pokeri ei ehkä ole kehittynyt Egyptissä tai Intiassa vaan pikemminkin lännessä.

Amerikkalaisen sivilisaation alkuajoista lähtien asiakirjat ovat osoittaneet, että pokeri oli yleistä varakkaiden keskuudessa. Legendan mukaan pokeri sai alkunsa New Orleansista ja levisi sitten Ohioon ja Mississippiin. Laajojen rautatieverkostojen kehittyminen koko maassa teki siitä entistä suositumpaa. Sisällissodan aikana peli sai lempinimen stud, straight ja draw poker.

Vuosi, jolloin jokeri-käsite otettiin käyttöön Euroopassa, merkitsi pokerin loppua. Jokerikortti, jokerikortti, johti lisämuutoksiin pokeripelissä. Nevadan tuomioistuin päätti, että rahapelit olivat laittomia. Pelureita voitiin syyttää tällaisista rikoksista. Kalifornia kuitenkin tuki tätä peliä ja salli sen pelaamisen. Koska pelaajan taito oli tärkeintä ja koska osavaltion uhkapelilainsäädäntö ei ollut heidän edukseen, suosittiin tasapelipokeria. Koska stud-pokeri oli riippuvainen tuurista, se ei ollut niin suosittu kuin sen olisi pitänyt olla. Draw-pokeri oli maan suosituin peli, ja Nevada otti trendin omakseen ja poisti pelikiellon. Se jopa laillisti rahapelit kasinoissa.

Näistä todisteista voidaan päätellä, että pokeri on ollut olemassa jo pitkään ja on edelleen suosittu valinta. Sitä pelataan nykyään muunneltuna versiona, mutta sillä on silti rikas historia ja omat arvoituksensa ja tarinansa.

Nettipokeri syntyi.

Pokeri oli peli, jota sen alkuvuosina pelasivat vain varakkaat. Tämä johtui pääasiassa pelaamisen helppoudesta ja mahdollisuudesta asettaa suuria panoksia. Tavallinen kansalainen oli vain silminnäkijä, ja vielä huonommin kävi niille, jotka vasta aloittivat pelaamisen. Pokerin pelaaminen edellytti, että pelaajalla oli riittävästi käteistä ja teknistä osaamista. Heidän on pidettävä päänsä pystyssä, vaikka voitto olisi epätodennäköinen, jotta he eivät antaisi periksi vastustajalleen.

Nettipokeri on muuttanut peliä. Pokerisarja houkuttelee yhä enemmän pelaajia. On helppo nähdä syyt nettipokerin nopeaan kasvuun. Nettipokerin etuna ovat pienemmät yleiskustannukset. Pelaaja voi säätää taitojaan lisäämällä tai vähentämällä vastustajien määrää. Nettipokeria pidetään helpompana käyttää ja sen pelaaminen vaatii vähemmän taitoa. Pelaajalle näytetään säännöllisin väliajoin pelaajan senhetkinen tila.

Parasta kaikkialla nettipokeria pelatessa on se, että pelaamisen aikana ei tarvitse käyttää maskia. Kasvojen lukemisesta ei tarvitse olla huolissaan, kun tasapelisi on huono tai voittamassa. Riskit ovat pienet ja panokset korkeat, koska kaikki tapahtuu ohjelmiston kautta.
Internet-pokeri tunnetaan myös nimellä nettipokeri. Sen sijaan, että pelaisit henkilökohtaisesti oikeilla korteilla, voit pelata nettipokeria internetin kautta.

Mitä eroa on nettipokerin ja henkilökohtaisen pokerin pelaamisen välillä?

Nettipokeria voi pelata samalla tavalla kuin oikeassakin elämässä, mutta säännöt voivat olla erilaiset. Pelaajat eivät istu toisiaan vastapäätä, koska kaikki ovat tietokoneen näytön takana. He voivat myös olla eri paikoissa. Tämä poistaa tarpeen lukea vastustajan kehonkieltä ja ymmärtää pelin psykologiaa. Nettipokerin pelaajien on opittava uusia taitoja, kuten foldaus- ja floppiprosentit sekä reaktioajat.

 • Mitä eroa on? Mikä muu on erilaista?
 • Valittavana on huomattavan paljon nettipokeripelejä

Nettipokeri on aivan kuin henkilökohtainen pokeri. Pelityyppejä on monia. Näitä ovat mm:

 • Texas Holdem -pokeri
 • Limit Texas Holdem -pokeri
 • No-Limit Texas Holdem -pokeri
 • Pokeriturnaukset
 • Heads-up-pokeri
 • High-Low.7-Card Stud
 • Draw Poker
 • 5-kortin stud
 • Alhaiset hinnat

Crazy Pineapple Jokaisella näistä on sama tausta kuin pokerilla, mutta ne eroavat toisistaan sääntöjen ja käytössäsi olevien korttien määrän suhteen.
Korttipeliriippuvaiset pystyvät pian jakamaan kortteja riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat, jo ennen kuin osaat sanoa “Indiana Jones.” He rakastavat peliä ja keksivät tekosyyn pelata sitä kaikesta huolimatta. Jotkut pelaavat verkossa ansaitakseen elantonsa.

Ei ole yllättävää, että sormesi syyhyävät korttipelien pelaamiseen, jos olet heidän luokassaan. Ratkaisu kutiseviin sormiisi on vain muutaman klikkauksen päässä. Monilla verkkosivustoilla voit pelata pokeria verkossa. Voit myös voittaa rahaa, jos taitosi ja tuurisi ovat hyvät.

Nettikorttipelaajien on erittäin helppo pelata verkossa. Ilmapiiri on rauhallinen ja rento. On mahdotonta tietää, kenen kanssa pelaat. Koskaan ei voi tietää, kuka se voi olla. Yksi asia on varma: kukaan ei näe voittavaa kättäsi eikä voi kurkistaa sitä. Ei ole kiirettä, eikä kukaan voi määrätä. Vaikka säännöt saattavat vaikuttaa suoraviivaisilta, ne eivät ole sitä. Erityislakien noudattamatta jättäminen voi johtaa hylkäämiseen.

Ennen kuin aloitat pelaamisen, varmista, että päätät, onko pokeri sellainen asia, jota haluat tehdä koko toimeentulosi ajan. Sinun on käytävä läpi aiemmat pelisi ja arvioitava, miten hallitsit pelikassaasi voiton jälkeen. Mitä teet voitoillasi suuren voiton jälkeen? Sijoititko vai hyppäsitkö panoksilla?

Mitä teit? Nostitko vai laskitko panoksia? Näillä reaktioillasi voit selvittää, voitko ansaita elantosi pokerin pelaamisesta. Sinun kannattaa myös muistaa tekosi, jos häviät kymmenen turnausta peräkkäin etkä koskaan voita niin paljon rahaa pokeria pelatessasi.

– Kyse ei ole siitä, kuinka paljon voitat, vaan siitä, miten voitat sen. Jos sinulla ei ole voittavaa kättä, sinun on ymmärrettävä, että menetät vain hyvin vähän käteistä. Voit yrittää liikkumatta voittaa, jos sinulla on paras käsi. Sinun on kuitenkin varmistettava, että soitat oikeat lyönnit juuri oikealla hetkellä, jotta voit ottaa paljon pois vastustajasi taskusta. Sinun on arvioitava tilanne ja luotettava vaistoihisi, jotta voit manööveröidä peliä hyvin.

Kärsivällisyys on toinen tärkeä taito, jota sinun tulisi kehittää. Vaikka pystytkin luottamaan intuitioosi ja tekemään nopeita päätöksiä ratkaisevilla hetkillä, on silti mahdollista, että joku voittaa sinut. On tärkeää, ettet menetä järkeäsi näinä hetkinä ja alat rakentaa uutta suunnitelmaa, jolla voit korvata menetyksesi.

Näiden sääntöjen avulla pääset huipulle, jossa voit tehdä paljon rahaa. Mikään ei tule pysäyttämään sinua. Säännöt ovat olennaisia pelissä, jotta sinua ei hylätä ja jotta voit käyttää niitä hyödyksesi.