Rikkaaksi tuleminen pelaamalla pokeria internetissä tai kasinoilla on uhkapelien taidemuoto, jonka voivat hallita ihmiset, jotka aidosti arvostavat lajia ja sen koukeroita.

On usein todettu, “onnistua pokerin pelaaminen, se ei ole niin paljon, että kortit, koska se on saada aivoihin vastustajan.” Nykyään sinun ei tarvitse tulla psykologi, mutta lopussa tämän päivän, se ymmärtää, miten selata muita pokerinpelaajia, mikä tekee eron häviäjien ja voittajien välillä.

Kysymys on luonnollisesti, miten tarkalleen ottaen voi saada tietää, mitä muut pelaajat ajattelevat?

Kokeneet pelaajat käyttävät paljon tekniikoita sekoittaa kilpailijoiden päät, jolloin he tekevät enemmän virheitä yli pokeripöydissä, kun he tavallisesti tekevät.

Pääpelit

Usein pelaavat pelaajat ovat helpommin luettavissa kuin tulokkaat; miksi? Vaikka rutiini on kasvanut ja saanut samanlaisia sarjoja käytäntöjä ja taitoja kokemuksen kautta saatat hyödyntää pokeriottelussa; tulokas on epäjohdonmukainen. Tiedät, miten toimia tietyissä olosuhteissa, ja ymmärrät säännölliset pelaajat yleensä ajattelevat samalla tavalla.

Pokeria voisi verrata peliin. Erinomaiset shakinpelaajat saattavat odottaa vastustajan siirtoja toisinaan viisi tai neljä siirtoa etukäteen. Jokaista yksittäistä tilaa kohden, jonka hänen kilpailijansa tekee, mestarilla on tällä hetkellä viisi tai neljä toimintaa.

Olen hiljattain tarkistanut kirjaa pokeria kirjoittanut yksi hienoimmista alan, joka tarjoaa joitakin erinomaisia esimerkkejä siitä, miten outthink vastustajan noin internetin pokeripöydissä.

Seuraavassa on massiivinen vihje, kun pelaa rutiini täsmälleen saman kirjoittajan:

“Keskity siihen, mitä hän uskoo sinulla olevan ja mitä hän uskoo sinun yrittävän tehdä ja hallitse häntä yhdessä hänen ajatustensa kanssa valjastamalla ne.”

Joitakin ehdotuksia Kauheiden pokerinpelaajien tavoista:
– He eivät yleensä koskaan laita tasapeliä
– Heillä on naurettavan valtava valikoima preflop
– He aina kellua päälle floppeja myöhemmin taittaa osaksi vetoja flipissäsi
– He lisäävät, kun heillä on jotain
– He pelaavat korkealla parilla, koska se on kuninkaallinen väri
– he ylipanostavat potin, jos heillä on merkittävä käsi tai ehkä työntävät aina, kun heillä on merkittävä käsi.

Kun pelaat kauheaa pokerinpelaajaa, keskity heidän huonoihin tapoihinsa, kuten ylipelataan vetoja, kelluvat jokaisella flopilla, ja sitten valjastetaan nämä tavat, ei heidän ideoitaan.

Kirjan 1 luvussa kirjoittaja osoittaa:

1. Vakituisten pelaajien mielen sisälle pääsemisen ja näiden pelaajien ajatusmaailman valjastamisen merkitys.

2. Erinomaisia ehdotuksia kauheiden pokerinpelaajien kauheiden tapojen valjastamisesta ja siitä, miten voit tuottaa paljon ylimääräistä rahaa tämän ansiosta.

3. Tämän keskustelutoiminnon kyvykkyys ja tapa, jolla sitä on mahdollista käyttää, jotta huonot pelaajat menevät tilttiin ja toimittavat sinulle paljon käteistä, jota he eivät yleensä tekisi.

4. Ei-niin-yleinen strategia osoittaa korttejaan joissakin tietyissä skenaarioissa. Pidetään usein hyvänä käytäntönä. On kuitenkin useita erinomaisia syitä, miksi hän voi tehdä niin.

5. Tapa tuottaa täydellinen pokeripöydän kuva on loistava keino huijata vastustajia sijoittamaan yksi ruuturyhmään, joka ei voisi olla kauempana todellisuudesta. Et halua, että kilpailijasi ymmärtävät todellista pelityyliäsi, tapojasi ja pelimuotojasi.

6. Fantastinen tapa selvittää kortit, jotka vastustajallasi on lähes joka hetki.

Jokaisella fantastisella pokerinpelaajalla on omat pienet avaimensa; todellinen avain pelisi parantamiseen on selvittää kahden tai jopa kolmen maailman parhaan pokerinpelaajan parhaat vinkit ja vihjeet; näin varmistat, että sinulla on kaikki pohjat katettuna.

Riippumatta siitä, teetkö aloittelevalle tasolle ilmaista internet-pokeria tai suuria vetoja Vegas A-A ja K-K olisi paras kaksi kättä preflop, joka voi saada sydämesi hakkaa jännitystä joka (harvinainen) ajan, että ne näyttävät.

Aina kun sinulla on AA tai KK, että pienemmän ryhmän voittomahdollisuudet preflopissa ovat vain noin 20 prosenttia, parittomien kämmenten ollessa alhaisempia, yhdessä K-K: n kanssa, A-X (Ace, jolla on lähes mikä tahansa kortti) sisältää 25-30 prosentin todennäköisyyden voittaa, ja se on, kun he saavuttavat ässän.

Aina kun sinulla on AA tai KK, huomaat äänen sanovan “korota, korota, korota!”. Kyllä, korottaa voimakkaasti se ilmoittaa sinulle, vaikka kaikki ainoat kädet innokkaasti soittaa meille, on luultavasti sellaisia kuin AK ja AQ. Voimakas korotus pelottaa pois sopivat liittimet, joilla voi olla kyky murtaa meidät jälkeenpäin, jos ne iskevät suorat tai värit.

Mitä teet on lisätä, erityisesti myöhäisessä asemassa, myös korottaa kaikki korotukset. Jälkeenpäin, odotuksesi pitäisi sinun kasvaa. Kilpailijasi aikovat laajentaa jälleen käyttämällä enemmän puutteellinen käsi, että he uskovat on sinun edullinen, kuten A-K tai jopa A-Q, mikä tarkoittaa, että voit sijoittaa ne all-in tai siirtää omasta.

Toisinaan kannattaa kuitenkin olla paljon hienovaraisempi kuin vain suorittaa korotus ja korotuserä. Hyvä esimerkki on tämä: Kuvittele, että sinulla on A-A historiallisessa asemassa ja korotat. Kaikki muut kippaavat. Kuinka usein olet koskaan ollut turhautunut, kun nostat tai jatkat all-in näillä jättimäisillä pareilla preflop vain houkutellaksesi ei asiakkaita?

Ensimmäisessä asemassa, jos aiot tehdä niin – jos haluat napata heidät, vuodattaa useita merkkejä kasaan preflop, sitten maksaa, sitten haluat – haluat! – että joku korottaa kerran sinua, jotta voit korottaa uudelleen. Kun he foldasivat ainakin, sinulla on enemmän prosessoreita kuin jos korotat heti, ja säikytit heidät pois. Pitäisikö heidän maksaa? Se on preflop-pelin ulkopuolella.

Sanat “preflop-pelin ulkopuolella” ovat kuitenkin melko tärkeitä, koska A-A:n ja K-K:n välillä on eroa. Yleensä sinun täytyy olla taipuvainen menemään all-in jelqing useammin K-K:lla kuin A-A:lla. Miksi?

Koska jos omistat A-A:n ja floppi tulee, valtio, Q-7-3 tai jopa K-9-5, ihmiset, jotka ovat valmiita tasoittamaan kanssasi, ovat ihmisiä, joilla on A-Q, K-Q tai jopa K-J.

He ovat valmiita ruokkimaan pelimerkkinsä sinulle kaikilla näillä käsillä, ja sinä voit maksaa heidän suuret panoksensa tai all-init.

Vaikka he uskovat, että heidän suuri (suuri, mutta ei tarpeeksi suuri) settinsä on vankka, sinun A-A:si pysyy parhaana kätenä, mikä käsi on huomattava altavastaaja. A-A on loistava loukkuun lisäksi nopeuttamiseen.

Voit siirtyä all-in sen avulla, mutta kuten aiemmin, voit snarrata sen avulla, jos siltä tuntuu.

Mutta jos omistat K-K:n, floppi voi pudota A-7-2, ja myös. .sinun K-K:si, vaikka se onkin kultaa, on tällä hetkellä lähes kuollut. On vain kaksi kuningasta hylätty, ja kuka tahansa, joka voi olla siellä kanssasi henkilökohtaisesti voi olla merkittävä, koska hänellä on ässä. (Aikooko hän panostaa vain yhdellä seiskalla?)

Niinpä auttaisi, jos taittaisit K-K:n, vaikka olisi kuinka vaikeaa saada niin hyvä käsi, ja sitten karkottaisit sen pari minuuttia myöhemmin. Tai soita, soita, soita.

Preflopissa sinun on siis ehkä pelattava K-K:lla innokkaammin kuin pelaisit A-A:lla. Ihannetapauksessa, jos jatkat all-in K-K:lla, A-X soittaa sinulle henkilökohtaisesti tai pieni taskupari, ja olet noin 75-25 suosikki. (Sinua ei todennäköisesti tunneta K-X:llä tai edes Q-X:llä, koska ne eivät ole niin voimakkaita, että ne voisivat soittaa all-iniin.)

Jos sinulle soitetaan A-X:llä, heidän on kuitenkin napattava ässä. He kantavat riskin ennemmin kuin sinä. Jos pelaat K-K:lla vähitellen ja ratsastat sitten heidän A-X:llä vieressäsi flopista, ja he nappasivat ässän, se on tuhatkertaisesti erilainen kuin se, että sinun täytyy pitää se. Heillä ei ole mitään riskejä, joista valita.

Voi olla tapauksia, joissa on A-A vs. K-K. Ne päivät ovat kuitenkin harvinaisia. Ja jos sinä olet se, joka käyttää K-K:ta, niin sinä mahdollisesti foldaat sen.

Sano vain kaksi teistä oikeassa kädessä olisi chip johtajat mestaruuskilpailussa, ja olet myös kiitosta hänen varhaisen aseman kasvu, sitten yhtäkkiä, että hän työntää sinut kaikki! Saatat laittaa hänelle A-A. Myös sinä taita hyvin, melko fiksusti ja kipeä. Tai hän on osallistuja; ymmärrät, joka ei lisätä, että LARGE summan ellei hänellä on A-A. Nämä tapaukset ovat kuitenkin harvinaisia, muista.

Ässä saattaa olla kuningas. Mutta entä jos se piiloutuu nurkan takana? Kuvittele häviäväsi isoja, koska et odottanut sitä.

Kun katsot pokeripöydän ympärille, mitä näet? Eivät kaikki pelaa samoilla korteilla, eivätkä kaikki ajattele samalla tavalla. Ajattele Petteriä, joka pitää kiinni kuningas-kuningattaresta kuin kulta-aarteesta. Sitten on Liisa, joka rynnistää eteenpäin ässä-ässä käsissään kuin olisi voittamaton. Pokeri? Se on peli, joka vaatii psykologista oivaltamista ja silmää yksityiskohdille.

“Mutta minulla on kuninkaat!”, huudahtaa aloittelija ja lyö kaikki pelimerkit keskelle. Tietenkin, kuninkaat ovat mahtavat, mutta ne eivät ole kalliita maalauksia. Eivät kaikkivoipia. Ja silloin, kun Juha nousee paremmalla yhdistelmällä, aloittelija jää tyhjin käsin.

Pokerin maailma on kuin tanssi. Milloin astua eteenpäin, milloin perääntyä? Ajoitus. Tunne. Intuitio. Tiedätkö, mikä on paras osa? Harjoitus tekee mestarin. Pöytien ympärillä vietetty aika, epäonnistumiset ja menestykset – ne kaikki opettavat sinua näkemään pelin sydämen.

Ja vielä yksi asia. Pokerissa, kuten elämässäkin, on asioita, joita emme voi ennustaa. Kortit lentävät, ja kohtalo hymyilee – tai ei. Voit olla paras pelaaja maailmassa, mutta joskus tuuli kääntyy. Ole valmis, ole joustava, ja muista: jokainen peli on uusi mahdollisuus. Ja kun yhdistät taiton, strategian ja oikean asenteen, pokerissa – kuten elämässä – voit kukoistaa.